COMENZI OLANDA - Utizilator : agronin1 Parola : agronin2

DESPRE NOI

Agronin SRL, Sere Curtici

La vechile sere din Curtici, societatea noastră Agronin SRL s-a profilat pe producția de flori pentru balcon și parc începând cu anul 2005.
Principalele flori pe care le cultivăm sunt mușcatele , în toată varietatea lor: mușcate țărănești, mușcate semicurgătoare cu flori duble, mușcate curgătoare cu flori simple sau cu flori duble.
Ferma noastră deține 4,3 ha de seră din care în anul 2016 folosim 2,5 ha în care cultivăm doar flori la ghiveci.
Vizitând sera noastră în lunile martie, aprilie si mai, puteți achiziționa în afară de mușcate o gamă largă de alte plante variat colorate destinate împodobirii balcoanelor, teraselor sau parcurilor . Petuniile de balcon sau de parc, garofițele, primulele, panseluțele sunt doar o parte din ceea ce puteți găsi la noi.

    • Petunii curgatoare
    • Muscata de balcon
    • Cineraria maritima
  • Verbena

SERA NOASTRA

Muncitori fericiti in serele Agronin

Răsaduri cultivate cu grijă

Încă de la însămânțare, răsadurile noastre sunt crescute cu grijă pentru a se transforma în niște plante sănătoase și frumoase. În serele noastre adaptăm solul și îngășămintele pentru fiecare tip de plantă în doza optimă, pentru a ne asigura că se dezvoltă adecvat și sunt pregătite să dea viață casei sau grădinii dvs.

O minunata paleta de culoare in serele Agronin

Multitudine de plante pentru interior și exterior

În serele noastre, creștem atât plante pentru interior, cât și pentru exterior. După achiziționare, acestea vor fi plantate în grădină sau păstrate în ghiveci, în funcție de specificul fiecăreia. În cei peste 10 ani de activitate, am reușit să dobândim experiență în cultivarea unui număr mare de plante pe care vă așteptăm să le vedeți la serele noastre.

  • Politică de cookie-uri